Nieuwe Tuinhout catalogus 2018

Voor het nieuwe tuinhoutseizoen is CarpGarant weer op zoek gegaan naar het mooiste en beste voor jouw tuin. Ontdek onze producten in de nieuwste catalogus! Klik hier.

lees verder

Zomertopper: bartafel met 4 krukken

Ken je onze bestseller al? Deze bartafel met 4 krukken geïmpregneerd is dé aanwinst voor jouw tuin deze zomer. Verzamel je vrienden voor een middag of avond lang borrelplezier. Proost!

lees verder

Nieuw: CarpGarant overkapping

Als tuinliefhebber wil je het liefst zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Soms kun je hierbij wat extra beschutting gebruiken. Nieuw in ons assortiment is de CarpGarant overkapping. Deze zorgt dat je droog en uit de wind van je tuin kunt genieten.

De overkapping is verkrijbaar in Douglas en Vuren geïmpregneerd. Beschikbare afmetingen zijn 300 cm x 300/400/500 of 600...lees verder

Nieuw: bamboe- en rietmatten

​Je tuin begrenzen zonder het ongerepte gevoel te verliezen. Denk dan eens aan natuurlijke erfscheiding. Deze is nieuw verkrijgbaar bij CarpGarant in de materialen riet en bamboe.

In ons assortiment vind je bamboematten in naturel en zwart, gespleten bamboematten in naturel en rietmatten. De bamboe- en rietmatten zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

lees verder