Nieuw: CarpGarant buitenverblijven


Onze nieuwe website CarpGarant buitenverblijven is live!

Op deze website vind je eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten voor buitenverblijven en blokhutten.

Voor zowel de vakkundige timmerman, hovenier als handige doe-het-zelver.

Klik hier om de website te bezoeken!



Nieuwe Tuinhout catalogus 2022


Voor het nieuwe tuinhoutseizoen is CarpGarant weer op zoek gegaan naar het mooiste en beste voor jouw tuin. Ontdek onze producten in de nieuwste catalogus! Klik hier.



In ons assortiment: Steel look wandpanelen


Deze glazen steel look wandpanelen van zwart gespoten hout geven jouw CarpGarant overkapping een moderne en luxe uitstraling. Creëer extra lichtinval en een plek uit de wind, combineer met hout voor veel speelse mogelijkheden! Meer informatie vind je op de pagina Assortiment.



In ons assortiment: ThermoGarant


Maak kennis met ThermoGarant®: het ideale hout voor terras en gevel. ThermoGarant staat voor thermisch gemodificeerd hout. Een natuurlijke behandeling die het mogelijk maakt om hout extra te verduurzamen. Resultaat: een milieuvriendelijk alternatief met een levensverwachting van tenminste 25 jaar!*

Thermische modificatie verbetert de eigenschappen van hout. Het is een proces waarbij het hout wordt gedroogd, verhit en afgekoeld. Tijdens het proces worden geen chemische toevoegingen gebruikt. De behandeling verhoogt de duurzaamheid en geeft het hout een unieke donkere kleur.

Bekijk ons aanbod thermisch gemodificeerd hout op de pagina Assortiment.

*Indicatie gebaseerd op onafhankelijk onderzoek. Levensverwachting kan beïnvloed worden door externe factoren. Richtlijnen voor verwerking en onderhoud dienen te worden opgevolgd.